POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

John Terrys replik till Zlatans "bebis-jämförelse"

Foto: Scanpix

Zlatan kallade Chelseas spelare för "elva små bebisar. Idag försvarade John Terry sitt lags agerande kring domaren.
– Det ser inte bra ut, men det är en del av spelet, säger mittbacken.

Det var efter Zlatans utvisning efter tacklingen på Oscar som ledde till detta efterspel Chelsea-spelarna var snabbt framme och omringade domaren då de tydligt försökte påverka domarens beslut. Efteråt var svensken kritisk till motståndarnas agerande

– Det kändes som det var elva små bebisar. Domaren ser Chelsea-spelarna hoppa omkring och vifta. Det är löjligt. Jag blev förbannad.

Idag försvarar däremot John Terry sitt lags agerande och menar att de inte är det enda laget som agerar på liknande sätt inom europeiska toppfotbollen.

– Om jag måste springa 20-30 meter för att komma dit så ser det inte jättebra ut men du kan inte bara stå och se på när fem eller sex av deras spelare omringar domaren, jag tycker det handlar om att stötta sina lagkamrater, säger han till Daily Mail.

– Och så fort jag rusar dit så följer fyra, fem efter mig. Det ser inte bra ut men det är en del av spelet .Så fort de rycker fram emot domaren så är det enda vi kan göra att svara. Du kan inte som grupp låta dem omringa domaren för att försöka få vår spelare varnad.

Om en vecka kommer beslut kring Zlatans avstängning. I värsta fall kan den svenska anfallaren missa upp till tre matcher.

Publicerad 2015-03-12 kl 16:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå