José Mourinho om poängförlusten: "Vi spelade magnifikt"

Chelsea fick enbart en poäng med sig hem från Slovenien efter att Eden Hazard missat stratt i matchens slutskede. José Mourinho var ändå nöjd med lagets prestation efter matchen:

– Vi spelade magnifikt och förtjänade att vinna, säger han på presskonferensen efteråt

Efter att Chelsea vunnit med 6-0 hemma så blev returen mot NK Maribor ett större hinder än vad många trott. Engelsmännen fick enbart en poäng med sig hem till öarna. Efteråt var José Mourinho inte nöjd med domaren som underkände ett mål för bortalaget.

– Domarna hade inte en bra kväll, sa han efteråt.

Men trots de svaga resultatet var ändå portugisen nöjd med sitt lags prestation och menade att man förtjänade vinsten.

– I första halvlek var vi inte bra. Vi spelade långsamt och med en låg kreativitet som gjorde det lätt för Maribor att kontrollera spelet. I andra halvlek spelade vi väldigt bra, trots att de gjorde mål.

Publicerad 2014-11-06 kl 13:15