Juventus vände mot Lokomotiv Moskva – Dybala stor hjälte med bägge målen

Juventus gick mot en chockförlust hemma mot Lokomotiv Moskva.
Då klev Paulo Dybala fram och gjorde bägge målen när Juve vände till 2-1 och seger.
- Jag är väldigt glad, jag behövde verkligen de här två målen, säger matchhjälten.

Juventus hade tagit en seger och en oavgjord i årets CL när de ställdes mot ryska Lokomotiv Moskva på hemmaplan under tisdagen. Tidigare under dagen hade Atletico Madrid slagit Bayer Leverkusen i samma grupp, vilket gav Juventus en stor chans att rycka i toppen tillsammans med spanjorerna med en seger mot Lokomotiv.

Matchens första mål kom efter en halvtimmes spel när Mirantjuk spelade fram bollen till João Mário, som gick på avslut. Det kunde inte Wojciech Szczęsny hålla och då stötte Mirantjuk fram och bombade in 1-0 för Lokomotiv.

Den bollen var dock inte den enda som var inne i nätet under den första halvleken. I slutet av den första halvleken hade Paulo Dybala en boll inne, men domaren valde att vinka av målet efter att Cristiano Ronaldo bedömdes ha spelat ojuste mot målvakten i Lokomotiv, Guilherme.

I den andra halvleken fick Dybala ett läge men sköt över, samtidigt som Gonzalo Higuain fick ett läge och sköt utanför. Men målen skulle komma och det var Dybala som skulle bli hjälte.

Först kvitterade han i den 77:e minuten med ett kanonskott från 20 meter, innan han två minuter senare tryckte in en retur efter ett skott från Alex Sandro.

- Jag är väldigt glad, jag behövde verkligen de här två målen. Det var en svår match men i kväll kunde du se erfarenheten i vårt lag. Vi höll oss lugna tills vi gjorde mål, säger Dybala enligt Uefas hemsida.

De två målen vände på matchen och gav Juventus alla tre poängen. Moskva lyckades inte svara efter 2-1, vilket blev slutresultatet i matchen.

Juventus toppar nu gruppen tillsammans med Atletico Madrid med sju poäng, medan Lokomotiv Moskva har tre poäng. Bayer Leverkusen ligger sist med noll poäng.