Klackassist från Zlatan när PSG vann mot Malmö

Ligue 1

Paris Saint-Germain vann betryggande med 2-0 mot Malmö FF i tisdagens Champions League-möte i Frankrike.

Det dröjde bara fem minuter innan den argentinske stjärnan kom fram på en kontring, tog emot en passning från Marco Verratti, vek in i straffområdet och satte 1-0 i bortre brysset med sin vänsterfot.

I paus stod det 1-0 till PSG. Fransmännen skapade en hel del lägen, men lyckades inte få in ett andra mål i den första halvleken. MFF hade några få chanser.

Inför den andra halvleken bytte Malmö in Vladmir Rodic mot Felipe Carvalho. Åge Hareide gick alltså över på ett 4-4-2-system.

I den 61:a minuten slog Maxwell ett inlägg som Zlatan klackade vidare in till en ren Edinson Cavani, som nickade in 2-0 till PSG.

Med en kvart kvar att spela byttes Zlatan Ibrahimovic ut.

Matchen slutade 2-0. PSG vann betryggande och om inte Johan Wiland spelat så bra som han gjorde kunde siffrorna ha varit större.

Paris gjorde också ett mål i slutsekunderna, som dock dömdes bort för offside.

PSG:s startelva: Kevin Trapp - Gregory van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Thiago Motta, Marco Verratti, Blaise Matuidi - Angel Di Maria, Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani.

MFF:s startelva: Johan Wiland - Anton Tinnerholm, Rasmus Bengtsson, Kari Arnason, Felipe Carvalho, Yoshimar Yotún - Enock Kofi Adu, Oscar Lewicki, Jo Inge Berget - Nikola Djurdjic, Markus Rosenberg.

Häng med i #CLsoffan från klockan 20.15 i spelaren ovan.

Publicerad 2015-09-15 kl 22:32