Dortmund hade svårt att skapa de riktigt heta lägena mot Juventus.
Trots det är Jürgen Klopp nöjd med matchen som helhet.
- Det är inte dåligt att förlora mot Juventus borta, säger Dortmund-tränaren till Viasat Sport.

Jürgen Klopp

Tyskarna stod upp bra i första halvlek där man visade prov på starkt presspel efter kvitteringen. Juventus skulle sedermera rycka upp sig i andra halvlek och ha bud på flera mål. Jürgen Klopp tror inte att det blir en lätt uppgift i returmötet på Signal Iduna Park, men ser positiva ljusglimtar.

Det är inte enkelt, resultatet var okej. Det var inte bra heller att vi fick göra tidiga byten i matchen, men att förlora med 1-2 mot Juve borta är helt okej i den här tävlingen. Om vi skulle förlora på något sätt så var kanske det här det bästa. Det kommer inte vara enkelt för Juve heller.

Målen vi släppte in var galna, alldeles för enkla. Efter första halvlek förjtänade vi ett kryss i och med spelet, men i andra var Juventus bättre. Försvarsmisstagen var alldeles för tydliga och med det spelet går vi inte vidare. Juventus är en stor klubb med mycket rutin och har vunnit mycket, men vi vet mer om de nu och hoppas på ett bra resultat i returmötet. Imorgon är en ny dag, vi behöver alla spelare vi kan ha för att vara med i racet, men spelar vi bra har vi chans att gå vidare. Vi får se hur det blir, säger Jürgen Klopp till Viasat Sport.

Publicerad 2015-02-24 kl 23:44