POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Klopp: "Vi mötte ett bättre lag"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jürgen Klopp.

Dortmund lyckades aldrig vända mot Juventus och förlorade till slut med hela 1-5 sammanlagt. Efter matchen var Dortmunds tränare, Jurgen Klopp, ärlig och erkände att man helt enkelt mött ett bättre lag.

Det blev egentligen aldrig speciellt spännande. Juventus visade sig vara för starka för Dortmund och vann till slut gårdagens möte med 0-3 (1-5 sammanlagt). 

Carlos Tevez tidiga ledningsmål gav Juventus ett perfekt utgångsläge där man kunde kontrollera matchen. 

I den andra halvleken utökade Alvaro Morata till 0-2 och när sedan Tevez gjorde sitt andra mål för kvällen elva minuter innan full tid var saken klar.

Efter matchen erkände Dortmunds tränare Jurgen Klopp att man mötte ett bättre lag.

- Juventus har allt för skapa en fin framtid. I fortsättningen av Champions kommer dock kanske inte motståndarna vara lika svaga som vi var ikväll. 

- Vi försökte, men vi mötte ett bättre lag som spelade perfekt. Vi måste ge Juventus beröm, de är starka, sa Klopp efter matchen enligt Gazzetta dello Sport.

Dortmunds karismatiske tränare menade även att Juventus varit starka under flera år och att de har ett lag som har det mesta.

- De senaste åren har de lag som slagit Juventus gått hela vägen. Den här kvällen var Juventus mycket, mycket starka....för starka för oss.

- De är ett lag som spelar med passion, ikväll ville de till exempel inte släppa in något mål och lyckades med det. Laget har viktiga individuella spelare, en spelidé och en vilja som bara de stora lagen har, menade Klopp.

Den tyske tränaren sa att de måste acceptera och ta lärdom av förlusten. 

- Vi måste lära oss av sådana här förluster, förstå varför vi ligger där vi ligger i tabellen och varför vi har åkt ut ur Champions League. Vi var inte tillräckligt starka och vi måste acceptera det och gå vidare, sa Klopp.

Publicerad 2015-03-19 kl 13:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå