Matchen mot Benfica slutade 3-3 - men i halvtid sågades italienarna.
- Det är inte godkänt, sade TV4 Play-experten Siavoush Fallahi.

1:25

I spelaren ovan ser du Inter göra 3-3.

Inför matchen var förutsättningarna rätt klara. Inter hade sedan tidigare säkrat ett avancemang till vårens åttondelsfinaler och Benficas möjligheter att nå slutspelet var borta.

Men matchen kom trots allt att handla om hemmalagets Joao Mario, med ett förflutet i Inter. Han stod för tre mål i mötet med sin förra klubb. Det räckte dock inte. Inter kom tillbaka och räddade upp 0-3 till 3-3.

Efter sex minuter kom chocken för Inter. Benfica tog ledningen - och målet stod efter en videogranskning. Joao Mario var sist på bollen.

Sju minuter senare var det dags igen.

Joao Mario befann sig i straffområdet och agerade påpassligt när han petade in sitt andra för dagen. 2-0 för Benfica och mardrömsstart för Inter.

Han kom dessutom att göra ett hattrick.

För i den 34:e minuten hittade Casper Tengstedt in med en passning till Joao Mario som kunde sätta sitt tredje mål för kvällen. 3-0.

- Han av alla! utbrast TV4 Plays kommentator Christoffer Svanemar.

I halvtid sågades Inters insats av TV4 Plays expert Siavoush Fallahi:

- Det är inte godkänt att spela såhär i en Champions League-match. Det finns andra lag som påverkas av matchen och ditt beteende, sade han.

Åtta minuter in i den andra halvleken fick Inter in en reducering. Marko Arnautovic hade en boll i nät som godkändes efter en videogranskning.

Strax före timmen var spelad så reducerade Inter på nytt. Davide Frattesi drog till på volley i boxen och satte 2-3.

Med ungefär 20 minuter kvar att spela fälldes Marcus Thuram av Nicolas Otamendi och Inter tilldelades en straff. I samband med situationen ilsknade hemmalaget till och protesterade vilt mot domaren.

- Den är inte helt klockren från Otamendi, sade TV4 Plays kommentator Svanemar.

Alexis Sanchez förvaltade straffen väl till 3-3.

I slutskedet av matchen åkte dessutom Benfica på ett rött kort. Antonio Silva blev utvisad efter en regelvidrig tackling.