Kulusevski inbytt - då avgjorde Juventus sent och säkrade slutspelsplats

Ferencváros chockade Juventus och tog ledningen tidigt.
Turin-klubben kvitterade snabbt, och på tilläggstid kunde Alvaro Morata frälsa Juventus.
- Jag förväntade mig mer från spelarna, säger Andrea Pirlo.

Juventus tog emot Ferencváros i Champions League när en slutspelsplats kunde säkras. Inför matchen hade det italienska laget sex poäng, efter tre matcher. Ferencváros hade endast en poäng. I Juventus fick svenske Dejan Kulusevski inte chansen från start, utan bänkades.

Det var Ferencváros som skulle ta ledningen. Efter 19 minuter tog sig laget fram efter en kontring och Myrto Uzuni kunde avslutade anfallet med att lägga in 1-0, borta mot Juventus.

Men Juventus skulle kvittera ganska snabbt. Cristiano Ronaldo bröt in från höger och tryckte iväg ett skott med vänstern, och målvakten hade inte en chans. Kvitterat i Turin.

Flera mål blev det inte i den första halvleken, och Juventus gick in i paus med 1-1. Juventus hade svårt att hitta ett ledningsmål i den andra halvleken, och i den 62:a minuten gjorde Juventus ett trippelbyte - där bland annat svenske Dejan Kulusevski kom in.

Juventus försökte och försökte. Alvaro Morata träffade stolpen. Men med bara någon minut kvar, på tilläggstid, fick Morata ett perfekt inlägg och kunde nicka in 2-1. Vilket betydde säkrat Champions League-slutspel för Juventus.

- Jag förväntade mig mer från spelarna, men Ferencvaros gjorde det bra, vi behövde försöka flytta bollen snabbare för att sära på deras lag. Men vi flyttade bollen för sakta, vilket gjorde det lättare för dem att försvara, säger Andrea Pirlo enligt Football Italia.

Juventus: Szczęsny - Cuadrado, Danilo, De Ligt, Sandro - Bentancur, Arthur - McKennie, Bernandeschi - Dybala, Ronaldo

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics, Blažič, Frimpong, Dvali, Heister - Sigér, Somália - Zubkov, Uzunim, Nguen