Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Leonardo inför Schalke: ”Jag tror inte på mirakel”

Champions League

Det krävs inget mirakel för att vända mot Schalke. Det menade Leonardo i ett sista utspel. Han tror på att ett friskt Inter i balans kan göra en upphämtning.

- Om första matchen kunde sluta som den gjorde, så kan denna också göra det, sa Leonardo.

Leonardos Inter ger inte upp Champions leaguedrömmen. Inför kvällens match i Gelsenkirchen så rustar han för fotbollskrig. Inter ger sig inte utan lever på hoppet.

- Jag tror inte på mirakel. Men eftersom det var en så konstig match på San siro, så finns det en chans för ett återupprepande, sa Leonardo.

2-5 spektaklet i Milano var inte en värdemätare, enligt Intertränaren. I kväll kan Schalke räkna med att italienarna går ut med inställningen ”allt eller inget”.

- Vi har inget att förlora, det är bara att köra. Vi har fyra mål som måste göras, det handlar om psykologi och förberedelser. Vi är bättre än resultatet från första matchen, sa Leonardo.

ANNONS

Pressad av frågorna så vände Leonardo skickligt p å kritiken. Kvällens underläge är inte bara ett dött lopp. Utan ett tillfälle att verkligen bekänna färg, menade han.

- Man kan se det som en fascinerande utmaning och allt kan hända i fotboll.

I första matchen så var det total förvirring i backlinjen. Från San siros läktare var det lätt att se hur mycket Lucio saknades.

- Vi behöver ha hela truppen tillgänglig för att klara detta. Lucio hoppas jag på, sedan får vi se när matchen kommer igång, avslutade Intertränaren.

Andreas Jemn
Francesco Specchia

Publicerad 2011-04-13 kl 14:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto