Lindahl höll nollan - när Chelsea vann i Champions League-kvarten

Chelsea slog Montpellier i första kvartsfinalen i Champions League.
Då stängde Hedvid Lindahl igen i Chelseas 2-0-seger.

Chelseas svenska landslagsmålvakt Hedvig Lindahl ställdes under onsdagskvällen mot landsmaninnorna Linda Sembrants, Sofia Jakobssons och Stina Blackstenius Montpellier i det första kvartsfinalmötet i Champions League i Frankrike. Det visade sig bli en lyckosam kväll för Lindahl och hennes lagkamrater.

Efter en mållös första halvlek, så tog Chelsea ledningen i den 49:e minuten genom So-Yun Ji och utökade i den 77:e minuten genom inhopparen Erin Cuthbert till 2-0. Lindahl släppte ingen boll förbi sig i mål och fick därmed fira 2-0-seger på bortaplan.

Sembrant och Jakobsson spelade i likhet med Lindahl hela matchen, medan Blackstenius inledde matchen på bänken och hoppade in i den 64:e minuten.

Returen spelas den 28:e mars i England.

Publicerad 2018-03-21 kl 22:47