Lindahl höll nollan - när Chelsea vann i Champions League-kvarten

Chelsea slog Montpellier i första kvartsfinalen i Champions League.
Då stängde Hedvid Lindahl igen i Chelseas 2-0-seger.

Chelseas svenska landslagsmålvakt Hedvig Lindahl ställdes under onsdagskvällen mot landsmaninnorna Linda Sembrants, Sofia Jakobssons och Stina Blackstenius Montpellier i det första kvartsfinalmötet i Champions League i Frankrike. Det visade sig bli en lyckosam kväll för Lindahl och hennes lagkamrater.

Efter en mållös första halvlek, så tog Chelsea ledningen i den 49:e minuten genom So-Yun Ji och utökade i den 77:e minuten genom inhopparen Erin Cuthbert till 2-0. Lindahl släppte ingen boll förbi sig i mål och fick därmed fira 2-0-seger på bortaplan.

Sembrant och Jakobsson spelade i likhet med Lindahl hela matchen, medan Blackstenius inledde matchen på bänken och hoppade in i den 64:e minuten.

Returen spelas den 28:e mars i England.

Publicerad 2018-03-21 kl 22:47

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.