Lindelöf från start när United körde över CSKA

Victor Nilsson Lindelöf startade för Manchester United när laget körde över Pontus Wernblooms CSKA Moskva. Romelu Lukaku stod för dubbla mål i 4-1-segern.
- Vi gör det väldigt bra för tillfället och måste fortsätta så, säger Lukaku till BT Sport.

Det var svenskt från start i båda lagen när CSKA Moskva och Manchester United möttes i Champions League. Pontus Wernbloom i hemmalaget och Victor Nilsson Lindelöf hos gästerna.

Det fanns även en tredje svensk på planen - Jonas Eriksson hade nämligen hand om domarpipan.

Manchester United fick en drömstart på matchen när Anthony Martial slog ett inlägg som Romelu Lukaku nickade in till 1-0.

I den 13:e minuten var United mycket nära att utöka. Daley Blind hittade in till Henrikh Mkhitaryan, som var helt ren framför målvakten, men Igor Akinfeev stod för en fin fotparad.

2-0 kom istället i den 19:e minuten när United fick straff. Anthony Martial rullade säkert in bollen.

United fortsatte att ösa på och bjöds på 3-0. Precis som vid 1-0-målet så var det Martial som slog ett inlägg som Romelu Lukaku gjorde mål på. Anfallaren kunde stöta in bollen vid den bortre stolpen efter en riktig tabbe i CSKA-försvaret.

Lukaku är nu uppe på tio mål på sina nio första matcher för Manchester United.

United fortsatte ösa på i den andra halvleken. Efter att Lukaku kommit nära så kom 4-0 i den 57:e minuten. Anthony Martial fick på nytt en assist efter ett skott som Henrikh Mkhitaryan slog in returen på.

United hade ett par ytterligare lägen att göra mål på, men det var istället inhopparen Konstantin Kochaev som reducerade till 4-1, vilket blev slutresultatet.

- Jag vill bara vinna titlar. Jag vill vinna som vi gör nu. Jag jobbar bara hårt med laget. Vi gör det väldigt bra för tillfället och måste fortsätta så. Det är fortfarande tidigt på säsongen, säger Romelu Lukaku till BT Sport.

Båda svenskarna spelade hela matchen. Wernbloom varnades efter en ful armbåge upp mot halsen på Henrikh Mkhitaryan.

Lagens startelvor:

CSKA: Akinfeev, Vasin, Berezutski, Ignashevich, Fernandes, Wernbloom, Golovin, Schennikov, Dzagoev, Chalov, Vitinho.

United: De Gea - Lindelöf, Bailly, Smalling - Young, Matic, Herrera, Blind - Mkhitaryan, Martial, Lukaku.