Lukaku stor matchhjälte - samtliga lag från grupp B kan ta sig vidare

Inter var tvunget att vinna - och vann.
Nu väntar en rafflande avslutning i grupp B, där samtliga lag kan ta sig vidare.

Inter tog ledningen efter 17 minuters spel i mötet med Borussia Mönchengladbach då Matteo Darmian hittade nätmaskorna från snäv vinkel. Länge såg italienarna ut att gå till halvtidsvissla med 1-0, men på tilläggstid i den första halvleken kvitterade "Fölen" genom Alassane Pléa.

20 minuter in på den andra halvleken löpte Romelu Lukaku i djupled, höll undan sin försvarare och skickade in bollen i det bortre hörnet. 2-1 för italienarna. Nio minuter senare gjorde samme Lukaku 3-1 från nära håll.

Mönchengladbach svarade dock omgående. Bara ett par minuter efter Inters 3-1 bröt hemmalaget bollen, kulan letade sig till slut fram till Pléa som gjorde sitt andra för kvällen.

"Fölen" fick ett mål bortdömt i slutskedet för offside och lyckades därefter inte få till en kvittering - utan Inter vann mötet med 3-2.

Tisdagens resultat gör att samtliga lag i grupp B kan ta sig vidare till åttondelsfinalerna. Mönchengladbach toppar tabellen på åtta poäng inför den sista omgången, därefter är Sjachtar Donetsk tvåa på sju poäng, trea är Real Madrid på sju poäng och fyra är Inter på fem poäng.

I den sista omgången tar Real Madrid emot Mönchengladbach, medan Inter tar emot Sjachtar.

Fölen: Sommer - Lainer, Jantschke, Ginter, Wendt - Lazaro, Kramer, Neuhaus - Pléa, Stindl, Thuram

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Gagliardini, Young - Lukaku, Martínez