Celticjapanen blev utvisad efter 23 minuter mot Atlético Madrid.

I spelaren ovan ser du Maedas utvisning.

1:08
6:12
Höjdpunkter: Atlético Madrid-Celtic

Matchen mellan Atlético Madrid och Celtic hann knappt börja innan hemmalaget i Spanien tog ledningen. Antoine Griezmann fick bollen till vänster vid straffområdeskanten och skickade in 1-0 med ett välplacerat avslut.

Mardrömmen blev sedan än värre för Celtic

Efter dryga 20 minuter hoppade Celtics Daizen Maeda in med dobbarna före i en duell mot Mario Hermoso, och Atlético Madrid-spelaren var först på bollen. Efter VAR-granskningen blev japanen utvisad.

När forwarden lämnade planen skulle han dra av sig tröjan. Det var ett företag som visade sig vara svårt. I spelargången gick forwarden ett tiotal meter med tröjan över huvudet, han lyckades helt enkelt inte dra av sig klädesplagget. Till slut fick han dock ordning på saker och ting, och när han klev i katakomberna så var det med bar överkropp.

Före den första halvleken var över gjorde Griezmann 2-0 och fransmannen fullbordade sitt hattrick i den andra akten med en cykelspark.

Matchen slutade 6-0.

Atlético Madrid: Oblak - Molina, Gimenes, Witzel, Hermoso, Riquelme - Barrios, Koke, Griezmann - Morata, Correa.

Celtic: Hart - Johnston, Carter-Vickers, Scales, Taylor - O'Riley, McGregor, Pailo Bernardo - Maeda, Furuhashi, Palma,

Matchen mellan Atlético Madrid och Celtic sänds på TV4 Sport Live 2 och TV4 Play. Avspark: 21.00.

Publicerad 2023-11-07 kl 21:35