Målfest i London - 3-3 efter svängigt möte mellan Chelsea och Roma

Roma vände 0-2 till 3-2 borta mot Chelsea efter dubbla mål av Edin Dzeko.
Men Eden Hazard räddade en poäng med sin 3-3-nick.
- Vi kunde ha vunnit matchen, men vi är nöjda med poängen, säger Dzeko till Uefa.com.

Det blev en riktig målfest i London när Chelsea tog emot Roma i Champions League. I en svängig match blev det delad poäng efter 3-3.

Efter tio minuter tog hemmalaget ledningen. David Luiz försökte trä in en passning i straffområdet, men den täcktes och brassen fick tillbaka bollen. Då drog Luiz till direkt med ett curlat skott som vackert gav Chelsea 1-0.

Eden Hazard utökade sedan för Chelsea i den 37:e minuten efter en snabb omställning.

Den förre City-backen Aleksandar Kolarov väckte gästerna med en stark soloprestation tre minuter senare. Serbens avslut tog på en försvarare och ställde Thibaut Courtois.

Och Roma skulle stå för en mäktig vändning. I den 64:e minuten slog Edin Dzeko till med en mycket vacker volley. Ett mål som anfallaren håller högt.

- Det är nog ett av de bästa, säger Dzeko till Uefa.com.

Drygt fem minuter senare slog Dzeko till igen och satte 3-2 för italienarna.

Chelsea skulle dock komma igen. I den 75:e minuten nickade Eden Hazard in 3-3 för hemmalaget.

Det blev inga fler mål i den svängiga tillställningen på Stamford Bridge. Matchen slutade 3-3 och det blev delad poäng mellan Chelsea och Roma.

- Varje poäng är viktig, speciellt när du kommer hit till Chelseas arena och spelar fotboll på det här sättet. I slutändan kunde vi ha vunnit matchen, men vi är nöjda med poängen och vi måste fortsätta spela så här. Nästa match är viktigare, säger Edin Dzeko.

Halvvägs in i gruppspelet är Chelsea etta med sju poäng och Roma tvåa med fem poäng. Trean Atlético har tagit två poäng.

Lagens startelvor:

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Zappacosta, Bakayoko, David Luiz, Fábregas, Alonso - Morata, Hazard.

Roma: Alisson - Peres, Fazio, Jesus, Kolarov -  Nainggolan, Gonalons, Strootman - Gerson, Dzeko, Perotti.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.