POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
48v

Manchester United matchar Barcelonas biljettpris - hjälper fansen ekonomiskt i returen

Foto: Bildbyrån.

Manchester United matchar Barcelonas biljettpris för bortasupportrar i Champions League-kvartsfinalen.
Detta för att bidra till en lägre kostnad för fansen på Camp Nou.  

Manchester United ställs i april mot Barcelona i ett dubbelmöte i kvartsfinalen i Champions League. I dag bekräftade United att klubben matchar Barcelonas biljettpris för bortasupportrar - 102 pund (1 246 kronor) - vilket innebär att det blir Uniteds högsta biljettpris någonsin bortsett från i en finalmatch, skriver The Guardian. 

Manchester United meddelar att anledningen till det höga biljettpriset är att klubben vill hjälpa sina supportrar ekonomiskt vid bortamatchen på Camp Nou. United vill använda intäkterna från Barcelona-fansens biljetter till att ge United-fansen ett bidrag som sänker deras kostnad för en biljett från 102 pund (1 246 kronor) till 75 pund (916 kronor). 

"Vi har tagit ett svårt beslut att straffa Barcelona-fans för hemmamatchen på Old Trafford på samma sätt som Barcelona straffar bortafansen med 102 pund. Vi kommer att använda de extra intäkterna från det här för att subventionera våra resande supportrar genom att betala prisskillnaden på 27 pund för var och en av våra resande supportrar", meddelar Manchester United. 

Enligt The Guardian har United fått 4 610 platser för klubbens fans på Camp Nou och biljetterna ska redan vara slutsålda. 

Manchester United har även tidigare hjälpt supportrar på liknande vis - senast i lagets bortamöte med Valencia i höstas och mot Sevilla i åttondelsfinalen i fjol i Champions League. 

Publicerad 2019-03-20 kl 23:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå