Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mancini: "Det sista vi vill ha är torsdagskvällar i Europa League"

Roberto Mancini säger att hans Manchester City inte nöjer sig med ett oavgjort resultat i Napoli.
– Det sista Manchester City vill ha är torsdagskvällar i Europa League, säger han.

Manchester City åker ner för en tuff bortamatch mot Napoli på Stadio San Paolo i kväll. City befinner sig på andraplats i sin Champions Leaguegrupp, två poäng före just Napoli.

– Jag kommer hem för att vinna. Vi kan inte ändra sättet vi spelar på bara på grund av en viss match. Spela för oavgjort är inte i vår mentalitet och det här är den typen av match som mina spelare vill spela, säger Mancini till Sky Sports.

Mancinis Manchester City har gått som tåget denna säsong och leder Premier League i storartad stil, fem poäng före tvåan Manchester United. I Champions League startade klubben trögt, men har efter två vinster mot Villarreal skaffat sig ett hyggligt läge att ta sig vidare.

– Kanske har vi kommit för långt för tidigt, men vi vill inte sluta nu. Det sista Manchester City vill ha är torsdagskvällar i Europa League. Matchen kommer att bli svår och krävande men vi är självsäkra. Man kan säga att det är vår sista chans för att en förlust betyder att Champions League förmodligen är över, säger Roberto Mancini.

Publicerad 2011-11-22 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons