POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mancini: "Pellegrini hade tur som fick ärva City"

Foto: SCANPIX

Inför kvällens match mellan Barcelona och Manchester City säger den förre City-tränaren Roberto Mancini att Pellegrini ska vara glad över att ha fått ärva det lag han byggt upp.

Roberto Mancini var tränare för Manchester City mellan 2009 och 2013 och vann bland annat ligan med klubben säsongen 2011/12. Den italienske tränaren fick dock sparken sommaren 2013 och Manuel Pellegrini tog då över.

Mancini menar nu att Pellegrini ska vara glad att han fick ta över det lag som han anser att han byggt. Manini tror även att City har en chans mot Barcelona.

- Jag tycker att Pellegrini hade tur som fick ärva ett så pass starkt lag och att han fått chansen att värva fler bra spelare för att förbättra laget.

- Jag anser att Manchester City kan vinna en titel varje år. Jag tror att de har en chans mot Barcelona, säger Mancini till CNN.

Mancini, som numera är nygammal tränare för Inter, säger att han saknar Premier League och att han tror att City fortfarande kan vinna ligan.

- Jag saknar Premier League då jag var där i tre och ett halvt år. Det var jag som byggde det lag som nu ligger tvåa och jag är väldigt stolt eftersom de spelar med ungefär samma spelare.

- I Premier League kan allt hända ända tills den sista matchen. När jag var där vann vi titeln i den sista sekunden och jag tror att City fortfarande har chansen att vinna ligan, menar den italienske tränaren.

Publicerad 2015-03-18 kl 14:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå