Messi glänste när Barcelona mosade Stuttgart

Inför avspark dominerades rapporteringen av bänkningen av Zlatan ibrahimovic. När matchen väl drog igång dominerades den av Leo Messi som gjorde två mål när Bareclona vann med 4-0 mot Stuttgart.

"Svår plan", "problem att behandla bollen" och "nöjda med oavgjort".
De orden användes flitigt av Barcelonaspelarna efter 1-1 mot Stuttgart i det första av två möten i Champions league-åttondelsfinalen.

När det var dags för returmöte på Camp Nou visade Barcelona upp ett helt annat spel än i Tyskland.

Bollen behandlades väl, passningarna satt där de skulle och djupledsbollarna var perfekta.

Och det skulle inte dröja särskilt länge innan hemmalaget spräckte målnollan.
Minut 13. Lionel Messi hittade rätt med en distinkt vänstervrist. Målvakten Jens Lehmann var chanslös.Minut 21. Messi satte en boll på djupet till Yaya Toure, vars inspel gav Pedro Rodriguez öppet mål.Inte skulle det bli bättre för Stuttgart i den andra halvleken.

Efter 15 minuter var det dags för Messi igen.
Försvararen Daniel Alves spelade fram Messi som läckert gjorde 3-0.
I den 66:e minuten byttes Zlatan Ibrahimovic in i stället för Sergio Busquets och i slutet av matchen spelade han snyggt fram den nyss inbytte Bojan Krkic till 4-0.