Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

MFF går för seger mot Juventus: "Större chans än mot Atlético"

Foto: Scanpix

Magnus Eriksson.

MALMÖ. Dålig plan och en kokande hemmaarena.
Det ska hjälpa Malmö FF till seger mot Juventus.
- Vi har större chans än mot Atlético, säger Magnus Eriksson.

Man kan lugnt säga att det är ett starkt Juventus som kommer till Malmö. Efter tolv omgångar leder laget Serie A på 31 poäng och stjärnor som Paul Pogba och Carlos Tevez imponerar. Men MFF tror ändå att det finns en bra chans att besegra det italienska storlaget, mycket tack vare några saker som man anser sig ha fördel av.

- Jag tror att underlaget är bättre på deras hemmaplan. Vår plan är nog tyngre. Jag hoppas vi kan springa lika mycket som mot Atlético för de såg trötta ut och det har man inte sett tidigare, säger Åge Hareide.

Förutom underlaget ska MFF dra fördel av en kokande hemmaarena och ett slag med storstjärnor som kanske kommer till Malmö med underskattning.

- Vi vill fokusera på våra styrkor. Vi ska vinna boll och ta den framåt. Vi har visat att vi är bra hemma så Juventus är välkomna i morgon, säger Hareide.

- Vad gäller energinivån så ska vi matcha dem i morgon.

Magnus Eriksson:
- Tillsammans med hela stadion kommer vi att lyfta i morgon. Hemma är vi väldigt starka med det stödet. Matchbilden kommer att bli annorlunda nu än hur det såg ut när vi mötte Juventus borta. Vi kommer äga mer boll, då gäller det att vi vårdar bollen, säger han.

- Jag tror vi har större chanser i morgon än vad vi hade mot Atlético. Jag tycker Atlético är ett hårt arbetande lag där kollektivet är strået vassare än Juventus. Hoppas de kommer hit och underskattar oss för då kan vi störa dem på riktigt.

Publicerad 2014-11-25 kl 13:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons