Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho förnekar medvetna utvisningar

Alonso och Ramos blev båda varnade och utvisade mot Ajax - något som innebär att deras gula kort är nollställda till åttondelsfinalerna. Men det var inte uttänkt i förväg, hävdar Real-tränaren Jose Mourinho.

Real Madrid slog enkelt Ajax med 4-0 och som klara gruppvinnare kunde man börja titta framåt mot en kommande åttondelsfinal utan att behöva bry sig speciellt mycket om nästa betydelselösa match mot Auxerre.

Och när både Xabi Alonso och Sergio Ramos drog på sig sitt andra gula kort för kvällen, och därmed ett rött som gör att de båda missar matchen mot Auxerre stod det klart för de flesta att man inte tänkte satsa på Auxerrematchen - istället ville man se till at de varnade spelarna gick in i åttondelsfinalspelet med sina varningar nollställda.

I fallet Sergio Ramos var det inte speciellt väl maskerat. Ramos maskade helt i onödan och det blev nästan parodiskt när han skakade domarens hand efter att ha visats ut.

men efter matchen hävdade Mourinho att det inte var uttänkt i förväg att spelarna skulle dra på sig medvetna varningar.
- Jag tycker inte att det var nödvändigt att dra på sig de där röda korten eftersom vi hade full kontroll. Men de är ett fantastiskt resultat, och det är det viktiga, sade portugisen.

Publicerad 2010-11-24 kl 00:33
Annons
Annons
Annons