Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho: "Jag har en finalbiljett till Hedman"

Jose Mourinho lyckades med det ingen gjorde i förra årets Champions League - han fick stopp på Barcelona.

3-1 i bagaget gjorde att Inter hade råd att förlora med 1-0 på onsdagskvällen. Med 3-2 sammanlagt är nu Inter klara för final i Champions League där man ställs mot Bayern München. Och förlusten kunde inte på något sätt ta något ifrån Jose Mourinhos glädje. Intermanagern sprang som en besatt inne på Camp Nous gräsmatta för att fira med spelarna och vinkade till fansen.
- Det är den bästa förlusten i mitt liv. Det var en anmärkningsvärd match. Jag är väldigt nöjd - att spela med tio man i mer än en timme på den här arenan mot ett fantastiskt lag betyder att mina spelare är riktiga hjältar, sade Mourinho efter matchen

- Det kommer att bli en fantastisk final. Inter har inte varit i den här finalen på 38 år - det är något som alla har väntat på. Detta är inget lag fullt av barn som kan vänta femton år på en final, fortsatte han.

Efter presskonferensen fick Viasats reporter en kort pratstund på tu man han med Jose Mourinho som under intervjun fick veta att hans gamla målvakt från Chelsea, Magnus Hedman satt i Viasat-studion. På frågan om Hedman fick komma till finalen fyrade Mourinho av ett leende.
- Jag har en finalbiljett till honom, sade portugisen.

Publicerad 2010-04-29 kl 01:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons