Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinho: "Vi är det starkaste laget i andra gruppen"

Champions League

Jose Mourinho ser fram emot CL-slutspelet nästa år.
Han menar att flera gruppettor vill slippa Tottenham. 
- Jag tycker att vi är det starkaste laget i den andra gruppen, säger han enligt Sky Sports.

Foto: Bildbyrån.

Tottenham föll under onsdagskvällen mot Bayern München och blev tvåa i sin grupp i Champions League. Därmed kommer Jose Mourinhos lag på måndag att lottas mot en gruppetta i åttondelsfinalen i turneringen. Då menar den portugisiske tränaren att flera gruppettor kommer att hoppas på att slippa Tottenham.

- Jag tror inte att de lag som slutade etta vill spela mot oss. Jag tycker att vi är det starkaste laget i den andra gruppen, säger han enligt Sky Sports.

Mourinho menar vidare att en tuff period med mycket matcher nu väntar, men att han samtidigt är glad över att få mer tid med sitt lag innan slutspelsfasen i Champions League.

ANNONS

- Vi är ett land som nu går igenom en helt galen period som många, många gånger sätter avtryck på spelare, lag och våra förutsättningar, men i slutet av februari kommer jag att förstå mina spelare bättre. Vi har två månader till att arbeta tillsamnmans och jag tror att vi kommer att vara väldigt redo, fortsätter han. 

CL-åttondelsfinalerna lottas på måndag. Tottenham kan ställas mot Paris Saint-Germain, Juventus, Barcelona, RB Leipzig eller Valencia. Spurs kan inte spela mot Bayern München eller något annat lag från England i åttondelsfinalen. 

Publicerad 2019-12-12 kl 07:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto