POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Mourinho: Vi behöver inte vinna mot Tottenham

Jose Mourinho känner ingen desperation inför Spurs-mötet. Han menar att han gärna tar oavgjort på tisdag.
- Om vi måste åka till White Hart Lane och få ett resultat så är det inga problem, säger han enligt the Guardian.

Nio år och 150 matcher utan förlust. Jose Mourinhos makalösa ligafacit på hemmaplan fick ett slut mot Sporting Gijon på lördagen efter att Miguel de las Cuevas gjort matchens enda mål. Real Madrid utan spelare som Karim Benzema och Cristiano Ronaldo, var inte lika effektiva i sitt anfallsspel som normalt.

Dessa spelare kommer förmodligen att saknas mot Tottenham i Champions League-kvartsfinalen också, men det är inget som oroar Mourinho. Han menar att laget inte behöver göra mål mot Spurs – och att 0-0 är ett resultat han inte har några problem med.

- Det är ett dåligt resultat i ligan men det skulle inte vara ett dåligt resultat mot Spurs. Faktum är att det skulle vara ett bra resultat mot Spurs. Om vi spelar 0-0 mot Spurs skulle inte det innebära något drama. 0-0 hemma är ett bra resultat.

Han menar att även 1-1 är ett helt okej resultat, och att det bara innebär att man måste åka till London och få med sig ett bättre resultat – och då med alla spelare tillbaka.

- 1-1 är ingen katastrof. Våra spelare kommer att vara friska till returen. Om vi måste åka till White Hart Lane och få ett resultat så är det inga problem.

Publicerad 2011-04-04 kl 08:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå