Nytt poängtapp för Real Madrid - räddade kryss på tilläggstid

Real Madrid åkte på ett nytt poängtapp i Champions League.
Borussia Mönchengladbach chockade spanjorerna och ledde med 2-0, men Real Madrid gjorde två och kvitterade på övertid.
- Om vi ​​spelar så här kommer vi gå vidare från gruppspelet, säger Zinedine Zidane enligt Marca.

Real Madrid har fått en väldigt tuff start på Champions League-gruppspelet. Real Madrid kom från en 3-2-torsk mot Sjachtar Donetsk senast, och mot Borussia Mönchengladbach blev det inte lättare.

Efter 33 minuter kom ledningsmålet, från Borussia Mönchengladbach. Real Madrid tappade bollen på mittfältet och Gladbach kunde kontra. Alassane Plea hittade fram till Marcus Thuram som inte gjorde några misstag och satt 1-0 till hemmalaget. Och Real Madrid hamnade precis som mot Sjachtar Donetsk i underläge.

Den första halvleken slutade 1-0 till Gladbach.

Real Madrid skulle direkt i den andra halvleken träffa ribban genom Marco Asensio. Men det var Gladbach som skulle göra nästa mål. I den 58:e minuten testade tyskarna skott, och på returen dök 1-0-målskytten Thuram upp och kunde enkelt sätta 2-0 och göra sitt andra mål i Champions League. Real Madrids vänsterback Ferland Mendy upphävde offsiden mycket orutinerat.

Real Madrid skulle reducera till 2-1, då Casemiro assisterade Karim Benzema som med en cykelspark gjorde målet som innebar reduceringen, i den 87:e minuten. I den 90:e minuten kom sedan kvitteringen, Sergio Ramos höll sig framme och kunde hitta fram till Casemiro - som gjorde mål. 2-2 och Real Madrid hade kvitterat och reducerat på bara några minuter.

Matchen slutade alltså 2-2 och Real Madrid ligger efter krysset sista i gruppen, med bara en poäng på två matcher.

- Vårt spel har varit bra, och det finns inga enkla matcher. Om vi ​​spelar så här kommer vi att göra bra resultat och gå vidare från gruppspelet, säger Zinedine Zidane enligt Marca och fortsätter:

- Det är klart, det är inte lätt. Vi är i samma situation som förra året. Spelarna kämpade för det, och när vi spelar så kommer det förmodligen att vända för oss.

Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Hofmann, Kramer, Neuhaus - Stindl - Plea, Thuram

Real Madrid: Courtois - Vázquez, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro, Valverde - Asensio, Benzema, Vinícius