Röda Stjärnan knep poäng av Napoli - här är resultaten i Champions League

Champions League drog igång igen under tisdagen.
Här är alla resulat från den första dagen.

Borussia Dortmund fick med sig alla tre poängen efter ett sent mål. Matchen var riktigt lyckad för inhoppande målskytten Christian Pulisic som gjorde sin 100:e match för Dortmund och krönte det med att avgöra i den 85:e matchminuten. Dessutom fyllde amerikanen 20 år under dagen.

Mötet mellan Röda Stjärnan och Napoli slutade mållöst på Rajko Mitic-stadion. Napoli hade ett rejält skottövertag men fick inte hål på Röda Stjärnan och lagen delade på poängen i Serbien. Närmast att göra mål var Napoli som dels hade ett skott i ribban från Lorenzo Insigne men också en boll från José Callejón som rensades på mållinjen.

I Turkiet tog Galatasaray en säker hemmaseger med 3-0 mot Lokomotiv Moskva i grupp D. Först gjorde Garry Rodriguez mål med ett hårt skott från kanten av straffområdet innan Eren Derdiyok satte en frispark direkt i mål i andra halvlek. Galatasaray gjorde också ett sent mål på straff genom Selçuk İnan. Galatasaray fick dessutom Badou Ndiaye utvisad med två gula kort.

Den andra matchen i grupp D slutade oavgjort, 1-1, mellan Porto och Schalke. Porto tog ledningen genom Breel Embolo som blev frispelad av Weston McKennie innan Otávio kvitterade på straff med kvarten kvar. Det var Portos andra straff i matchen efter att Ralf Fährmann räddat Alex Telles straff i första halvlek.