Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Champions League-bevakningen i samarbete med

Romas ägare: "Trött på den här skiten - jag ger upp"

Champions League

Straff till Porto efter VAR-beslut.
Inte straff till Roma minuterna senare.
James Pallotta har fått nog.
- Jag är trött på den här skiten, säger Roma-ägaren till Corriere dello Sport.

3:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses Sporten med Portos avgörande.

Roma är utslaget ur Champions League. Den italienska huvudstadsklubben fick respass efter förlust i förlängning i onsdagens returmöte med Porto. Roma hade 2-1 att gå på efter den första matchen, och 2-1 var också slutresultatet efter full tid i Portugal. Väl i förlängningen avgjorde Porto på straff genom Alex Telles, efter att huvuddomare Cüneyt Cakir konsulterat med VAR-domaren.

Värt att notera är att Cakir friade i en straffsituation för Romas del, efter Telles mål. Också denna gång var Cakir i kontakt med VAR-rummet, men han valde då att inte gå och titta på reprisbilderna av situationen då Patrik Schick gick omkull i straffområdet.

ANNONS

Romas ägare James Pallotta var efter matchen rasande, och i ett uttalande publicerat på Romas Twitterkonto går han till hård attack.

- Förra året bad vi om VAR i Champions League eftersom vi blev blåsta i semifinalen och i kväll hade de VAR men vi blev trots det rånade. Patrik Schick fälldes klart och tydligt i straffområdet, det visar VAR, men ingenting döms. Jag är trött på den här skiten, jag ger upp.

Svenske Robin Olsens får av tidningarna La Gazzetta dello Sport och Corrierre dello Sport 6,5 av 10 i betyg. Daniele De Rossi får högst av båda.

”Kraftfullt utvisslad av Portofansen för att han tog tid på sig vid utsparkarna, men höll Roma kvar framför allt genom räddningen med fötterna på Brahimi”, skriver Corriere dello Sport.

Gazzettan:

”I den nordiska mytologin finns Tor. Han har en hammare för att lösa problemen. Robin har bara händerna, och de använde han för räddningar på Tiquinho, Herrera Marega, Danilo, Brahimi och Otavio. Närvarande”.

ANNONS
Publicerad 2019-03-07 kl 09:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto