Ronaldo avgjorde mot Zürich med dubbla frisparksmål

FC Zürich-Real Madrid 2-5
27' Ronaldo, 34' Raul, 45' Higuain, 64' Margairaz, 65' Aegerter, 90' Ronaldo, 90+ Guti

Dusan Djuric som vanligtvis startar för FC Zürich fick inte förtroendet när Real Madrid kom på besök. Från sin bänkplats fick svensken istället se Cristiano Ronaldo stega upp och klippa till på en frispark en bit utanför straffområdet. Målvakten stod bra placerad, men misslyckades ändå få en hand bakom bollen. 1-0 för Real.

Och några minuter senare var det dags igen när Gonzalo Higuain hittade Raul framför mål. Spanjoren gjorde inget misstag utan satte 2-0. Higuain avslutade sedan den första halvleken med att själv näta.

I den andra halvleken byts Dusan Djuric in och i den 66:e minuten påbörjades upphämtningen. Xavier Margairaz satte en straff och bara minuen senare satte Silvan Aegerter 3-2 på nick efter hörna.

Zürich jagade på men i matchens absoluta slutskede fick Ronaldo åter skjuta frispark. Den här gången räddade målvakten bollen - bara för att tappa in den i mål.

Matchen var redan avgjord i och med Ronaldos mål när Guti kom fri och väldigt vackert fastställde slutresultatet till 5-2.

Publicerad 2009-09-15 kl 23:16