Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ronaldo kan återvända till Old Trafford – avstängningen inte förlängd

Champions League

Cristiano Ronaldo blev utvisad i Champions League-matchen mot Valencia och riskerade tre matchers avstängning.
Men nu står det klart att avstängningen bara blir en match och Ronaldo kan därför spela när Juventus åker till Old Trafford.

Foto: Bildbyrån

Cristiano Ronaldo blev kontroversiellt utvisad i Champions League-matchen mot Valencia.  Ronaldo hamnade i duell med Valencias Jeison Murillo när portugisen skulle försöka ta sig in på ett inlägg. I samband med situationen föll Murillo till marken och Ronaldo blev utvisad.

Redan dagen efter bekräftade Uefa att de skulle utreda situationen för att se om Ronaldo skulle få mer än den obligatoriska avstängningen på en match för förseelsen. Under torsdagen bekräftade Uefas disciplinära kommitté att de hade nått ett beslut.

”Uefas disciplinära kommitté har beslutat att stänga av Juventus spelare Cristiano Ronaldo för en (1) Uefa-match som han annars hade varit tillgänglig för” skriver kommittén i ett uttalande.

ANNONS

Det betyder att Ronaldo kommer att missa matchen mot Young Boys nästa vecka, men att han kommer att kunna spela i Juventus match mot Manchester United den 23 oktober på Old Trafford.

Publicerad 2018-09-27 kl 14:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto