POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Ronaldo kan återvända till Old Trafford – avstängningen inte förlängd

Foto: Bildbyrån

Cristiano Ronaldo blev utvisad i Champions League-matchen mot Valencia och riskerade tre matchers avstängning.
Men nu står det klart att avstängningen bara blir en match och Ronaldo kan därför spela när Juventus åker till Old Trafford.

Cristiano Ronaldo blev kontroversiellt utvisad i Champions League-matchen mot Valencia.  Ronaldo hamnade i duell med Valencias Jeison Murillo när portugisen skulle försöka ta sig in på ett inlägg. I samband med situationen föll Murillo till marken och Ronaldo blev utvisad.

Redan dagen efter bekräftade Uefa att de skulle utreda situationen för att se om Ronaldo skulle få mer än den obligatoriska avstängningen på en match för förseelsen. Under torsdagen bekräftade Uefas disciplinära kommitté att de hade nått ett beslut.

”Uefas disciplinära kommitté har beslutat att stänga av Juventus spelare Cristiano Ronaldo för en (1) Uefa-match som han annars hade varit tillgänglig för” skriver kommittén i ett uttalande.

Det betyder att Ronaldo kommer att missa matchen mot Young Boys nästa vecka, men att han kommer att kunna spela i Juventus match mot Manchester United den 23 oktober på Old Trafford.

Publicerad 2018-09-27 kl 14:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå