Rooney frälste Man United - avgjorde mot Wernblooms CSKA

Wayne Rooney blev stor matchvinnare för Manchester United sedan han gjort matchens enda mål med tio minuter kvar att spela mot CSKA Moskva.

Inför matchen hade Louis van Gaals Manchester United gått mållösa i tre raka matcher (två i ligan och en i cupen).

När CSKA Moskva - för vilka Pontus Wernbloom spelade hela matchen - gästade Old Trafford såg det röda Manchesterlaget ut att bli mållösa i ännu en match.

Wayne Rooney ville dock annorlunda och han var också mannen som skulle bryta måltorkan. Med tio minuter kvar att spela nickade engelsmannen - snyggt framspelad av Jesse Lingard - in matchens enda mål bakom Igor Akinfejev i CSKA-målet.

Det var Uniteds första mål på 404 minuter och segern innebär att laget toppar nu gruppen en poäng före PSV som under tisdagskvällen hemmaslog Wolfsburg med 2-0.