Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Rosenborg drabbat av målvaktsproblem inför CL-kvalet

Foto: TT

Bara dagar innan första mötet med IFK Norrköping  har Rosenborg målvaktsproblem. Klubben jagar en ny keeper, men ser inte ut att hinna genomföra någon affär i tid.

Rosenborg har stött på problem inför Champions League-kvalets första omgång mot IFK Norrköping. På onsdag spelas den första matchen lagen emellan, på Lerkendal Stadion i Trondheim, och just nu ser det ut som att 36-årige reserven Pavel Londak får stå mellan stolparna för RBK då.

Förstemålvakten André Hansen skadade sig nyligen och blir borta åtta-tio veckor. Det har gjort att Rosenborg jagar en tillfällig förstekeeper, men han måste registreras 24 timmar innan avspark om han ska hinna bli spelklar till matcherna mot IFK Norrköping.

Och för tillfället ser det inte ut som att Rosenborg lyckas få igenom någon affär så snabbt.

- Chansen är fyra procent. Det är inte så mycket, men jag är inte så bra på att räkna heller, säger klubbens tränare Kåre Ingebrigtsen till Adresseavisen.

 - Vi trodde att vi hade en målvakt klar, men så var det inte klart trots allt. Så vi var tvungna att börja om processen och det är där vi är just nu.

Publicerad 2016-07-10 kl 07:16
CHAMPIONS LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER