Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Silva om mötet med Chelsea: "De kommer vara trötta"

Foto: SCANPIX

Chelsea och PSG möts i en spännande åttondelsfinal i Champions League. Thiago Silva ser en stor fördel för sitt franska lag.

- De kommer att vara tröttare för de har inget vinteruppehåll, säger han till Omnisport.

PSG och Chelsea ställs mot varandra i utslagsfasen av Champions League för tredje året i rad. Förra året vann Paris-laget i åttondelsfinalen, året innan det stod Chelsea som vinnare i kvartsfinalmötet mellan lagen. Thiago Silva tror inte att något av lagen siktar på revansch för tidigare förluster.

- Jag vet inte vems revansch det skulle vara, deras eller vår.  Tittar man på förra säsongen är det deras. Man jag tror inte på revanscher, säger brassebacken till Omnisport.

Inför mötet mellan lagen ser Thiago Silva en stor fördel för PSG.

- Chelsea spelar över jul och nyår och det måste vara en stor ansträngning för dem. Väldigt svårt både mentalt och fysiskt, säger han.

- När det kommer till de avgörande delarna av säsongen, utslagsfasen i Champions Leauge och slutet på de inhemska ligorna, så är de tröttare för de hade inget vinteruppehåll. Jag hoppas att vi kan utnyttja situationen, men i Champions League vet du aldrig vad som händer.

Publicerad 2015-12-14 kl 18:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons