Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sjachtarbossen tagen på sängen av Barca: "Vi väntade oss inte det här"

Champions League

Sjachtar Donetsks tränare Mircea Lucescu väntade sig inte att få storstryk på Camp Nou. Han väntar sig inga mirakel på hemmaplan.
- De vet hur de ska bevaka det här i returen, säger han.

Barcelona spelade ut rejält i går och mosade ukrainska uppstickaren Sjachtar Donetsk med 5-1 hemma i Katalonien. Bortalagets rumänske tränare Mircea Lucescu säger sig vara lite överraskad av krossen.
- Vi väntade oss inte det här, säger han enligt Uefa.com.

- Vi har ett bra lag som kan spela mycket bättre än vad det gjorde. Jag bestämde mig för att inte backa hem och försvara, utan att försöka spela. Men när vi hade chansen att göra mål missade vi och i stället gjorde de ett underbart 1-0-mål som ändrade allt.

Lucescu verkar inte tro att dubbelmötet går att vända - men han hoppas ändå kunna att laget spelar bättre hemma i Ukraina.

ANNONS
- Vi kommer att använda den här erfarenheten för att växa, och lära oss. Vi ska försöka vinna hemma framför mer än 50 000 fans som vill se oss spela bra. Vi har förlorat mot en fotbollsmaskin, och de vet hur de ska bevaka det här i returen.
Publicerad 2011-04-07 kl 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto