Soldados succé fortsätter - fixade kryss mot Chelsea

Valencia - Chelsea 1-1
0-1 Lampard 56'
1-1 Soldado 86 (str)

Juan Mata, som såldes i somras, återvände till Valencia med Chelsea för spel i Champions League. Spanjoren startade i anfallet tillsammans med Fernando Torres. Och duon fick med sig ett oavgjort resultat på från sitt hemland.

Frank Lampard var den som öppnade målskyttet en bit in i andra halvlek. Han fick bollen serverad snett inåt bakåt och sköt lika hårt som säkert 1-0 till Chelsea efter 56 minuter.

Knappt fem minuter före full tid kvitterade glödhete målskytten Roberto Soldado på straff. Han har öst in mål i ligaspelet för Valencia, och lade lugnt in bollen till 1-1 bakom Petr Cech.

Valencia: Alvez – Rami, Ruiz, Mathieu, Miguel, Albelda, Banega, Canales, Alba, Hernandez, Soldado.

Chelsea: Cech, Cole, Luiz, Bosingwa, Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Malouda, Torres, Mata.

Publicerad 2011-09-28 kl 22:43