Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Spansk press jämför Zlatan med Mourinho – ”vet hur det känns att förlora”

Snackisen på spanska sportsajter och sociala medier - Zlatan Ibrahimovics domaruttalande.
”Zlatan förstår hur det känns för Mourinho; att komma till Camp Nou och alltid förlora”, var ett av skämten från spansk press.

Medierapporteringen efter Milan-Barcelona har mest kommit att handla om Zlatan Ibrahimovic och domarinsatsen i straffområdet. Spanska journalister hånade i natt Milans storstjärna på twitter och gick så långt som att jämföra svensken med Real Madrids José Mourinho.

”Zlatan förstår hur det känns för Mourinho; att komma till Camp Nou och alltid förlora", var ett av skämten.

Men i dag har ändå Ibrahimovic behandlats med respekt i den spanska pressen.

”Ibrahimovics dåliga Champions League-statistik fortsätter, trots att han spelat i hela fem lag som vunnit sina egna ligor", skriver tidningen Sport.

Tidningen fokuserar även på Zlatans Camp Nou-återkomst och skriver att ”publiken buade när hans namn ropades upp, men inte mycket mer än när övriga Milanspelare presenterades" och att "han kramade om Gerard Piqué innan avspark, men hälsade på Messi och övriga före detta lagkamrater med kyla".

Den italienska pressen försvarar dock sin skytteligaledare och håller med om att domaren Björn Kuipers insats inte höll högsta nivå.

”Barcelona med lite hjälp”, lyder Gazzetta dello Sports rubrik och tidningen skriver att ”Barcelona förtjänade att gå vidare men att den andra straffen förändrade matchen och är samtalsämnet”

Corriere dello Sport skriver i sin tur att ”Messi fick två straffar (där en inte skulle ha getts)”.

Spanska Sports syn på domarinsatsen och främst straff nummer två är att ”veteranen Alessandro Nesta drog Busquets tydligt i tröjan vid en hörna och domaren tvekade inte att praktisera regelboken”.

Publicerad 2012-04-04 kl 14:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons