Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Suarez om busvisslingarna: "Hjälpte mig att göra mål"

Foto: TT

Nästa

Avbryt
Försök igen

BARCELONA. Luis Suárez återvände till England för första gången med Barcelona och togs emot med busvisslingar.
- Det hjälpte mig att bli mer motiverad och göra mål, säger Barçastjärnan efter matchen.

För första gången sedan flytten till Barcelona från Liverpool återvände Luis Suárez till England. Då hans Barça under tisdagen tog sig an Manchester City i åttondelsfinalen av Champions League. Uruguayaren tog en avgörande roll i matchen då han stod för katalanernas två mål i en 2-1 vinst, men han känner att laget kunde gjort fler mål.

- Vi gjorde en fantastisk första halvlek även om vi kunde ha gjort fler mål då vi skapade flera chanser. Självklart är jag nöjd över att göra mål men det viktigaste är att det hjälpte laget och det var två väldigt viktiga Champions League mål, säger Suárez efter matchen enligt Marca.

Suárez är inte den mest populära spelaren på Etihad Stadium och togs emot av burop och busvisslingar, något spelaren menar bara motiverade honom ytterligare.

- Det finns en viss typ av spelare, som jag tillhör, som bara blir motiverad av när fans busvisslar, det hjälper.

I slutet av matchen missade Lionel Messi en straff som kunnat ge Barcelona en betydligt bekvämare position inför returen. Det var Messis andra straffmiss på en månad, men Suárez tror inte att argentinaren påverkas nämnvärt av situationen.

- Messi vet hur han ska hantera de här situationerna och vi bör inte överdriva det. Han kommer på nytt visa vilken spelare han och den här missen kommer bara motivera honom ännu mer. Det är inget som ska överdrivas, straffar missas ibland, säger Suárez enligt Marca. 

Publicerad 2015-02-25 kl 12:54

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER