Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tävla om en unik UEFA Champions League-upplevelse

Champions League

Att få dela passionen till fotboll och Champions League med andra, är väl halva grejen? Tänk då att få chansen att uppleva Champions League på ett helt nytt och unikt sätt – tillsammans med den allra bästa fotbollsvännen. Den som är just din champion.

0:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Äntligen är UEFA Champions League igång. De stora ögonblickens turnering. Ritualen på tisdagar och onsdagar. Och därmed kanske det bästa av allt: Att återigen få chans att dela dessa ögonblick och ritualer tillsammans med de vi kallar våra bästa fotbollsvänner.

”Champions League för mig är kvällsmatch, strålkastare, dramatik, mycket folk, passion på läktarna. En unik upplevelse för mig hade varit att kolla en Champions League match ensamma på en stor tom arena, på en storbildsskärm, där de har öppnat upp arenan bara för oss”, säger Olof Lundh.

För alla har vi väl en champion. Någon som vi gärna delar de stora fotbollsögonblicken med. Den som kanske varit följeslagare hela vägen. Som vi upplevt framgångar, motgångar och känner oss hemma med. Eller den som tog med oss på vår första fotbollsmatch, och som fick oss att börja hålla på just det laget.

”Min champion är min pappa som jag såg varenda Champions League match med under min uppväxt. Jag hade gärna återupplevt att sitta tillsammans med honom och min brorsa.”, säger Gusten Dahlin.

Telia vill skapa bättre upplevelser. Förutom att den bästa fotbollen ses hos Telia, kommer Telia under säsongen 22/23 att skapa ett antal unika UEFA Champions League-upplevelser som fotbollsälskaren bara kunnat drömma om.

Nominera just din Champion, den du vill dela upplevelsen med. Kanske blir det ni som får möjligheten att uppleva UEFA Champions League på plats i studion tillsammans med Gusten, Kim, Lasse och de andra. Eller kolla in matchen uppe på toppen av Avicii Arena. Eller kanske har ni en egen unik drömplats?

”Min champion är Erik, en av mina bästa barndomsvänner. Vi började kolla tillsammans i tonåren. Vi brukar prata om hur kul dessa kvällar var. Det skulle vara kul att få uppleva Champions League med den elektriska inramningen, stormatcherna på legendariska arenor och spänningen med storlag tillsammans igen.”, säger Kim Källström. 

Så ”Vem är din Champion?” Tävla om en unik matchupplevelse för dig och din fotbollsvän.

Klicka här om ni vill veta mer

Publicerad 2022-10-06 kl 21:06
next recommended article
Nästa
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto