POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Terry och Cahill markerar - varandra

Silva lämnades utan bevakning.

John Terry och Gary Cahill hade fullt upp med varandra. Och därmed lämnades Thiago Silva helt ren - vilket han utnyttjade med den distinkta matchavgörande 2-2-nicken. Kolla in bilden noga!

I den 114:e minuten nickade Thiago Silva in 2-2 vilket blev Paris Saint-Germains biljett till kvartsfinal i Champions League. Men fick han inte lite väl mycket utrymme? Ingen av försvararna hade kontakt med honom vid hörnan. Tittar man på bilderna ser man att en uppenbar anledning är att John Terry och Gary Cahill är upptagna med att markera - och hålla i - varandra.

Cahill hade gjort ett mål i matchen och Terry stått för många viktiga ingripanden i försvaret, men frågan är om inte duon kan lastas för det avgörande målet. Förvisso är Silva en utmärkt huvudspelare, men att låta honom hoppa upp ostört är väl alltför ödesutmanande.

Silva befinner sig precis bakom Chelsea-försvararna vid hörnan. Ett klassiskt sätt att hålla koll på markeing samtidigt med bollbanan är att ha kroppskontakt. Dock gäller det att kontakten är med en motståndare... Eller hur Terry och Cahill?

Publicerad 2015-03-12 kl 10:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå