Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Allvarlig olycka inför CL-mötet i Rom - flera uppges ha skadat sig i rulltrappa

Serie A

Roma tog i kväll emot CSKA Moskva i Champions League.
Före matchen inträffade en allvarlig olycka i en rulltrappa. 
24 människor skadade sig, varav fyra allvarligt, skriver Il Messaggero. 

Foto: Twitter.

Roma tog i kväll emot CSKA Moskva i gruppspelet i Champions League i Rom. Inför matchen utspelade sig däremot tråkiga scener i en rulltrappa som kollapsade i tunnelbanestationen Repubblica, några kilometer från Olympiastadion i Rom, rapporterar italienska Il Messaggero. 

Enligt Il Messaggero skadade sig 24 personer, varav fyra allvarligt i rulltrappan och en supporter ska ha skadat sig så pass allvarligt att denne tvingades amputera en fot. Enligt rapporterna ska de flesta människorna vara från Ryssland. 

Enligt den italienska nyhetsbyrån Ansa var däremot sjukvård snabbt på plats, samtidigt som tunnelbanestationen stängdes. 

ANNONS

"En grupp CSKA-fans gick ner till stationen. I det ögonblicket kollapsade rulltrappan", säger en talesperson från polisen till ryska RIA enligt BBC

BBC skriver vidare att vittnen uppgett att ryska fans hoppade i trappan före den kollapsade och människorna, som var på väg ner för den, skadade sig.

Publicerad 2018-10-23 kl 22:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto