TV: Alvaro Morata tvåmålskytt - Atletico vände och vann mot Feyenoord

Antoine Griezmann bjöd på en cykelspark.
Och Alvaro Morata slog till två gånger om när Atletico vände och vann hemma mot Feyenoord.

5:26

Avbryt
Försök igen

Mötet med Feyenoord var Diego Simeones 97:e CL-match på Atletis tränarbänk, endast Sir Alex Ferguson (190) och Arsene Wenger (177) har lett sitt lag i fler Champions League-matcher i en och samma klubb.

Men Simeone fick sämsta möjliga start på sitt firande då han fick se sitt Atletico hamna i tidigt underläge. Ayase Ueda fick på ett avslut som Oblak räddade rakt på Hermoso och in i eget mål till 1-0 för gästerna redan i den sjätte minuten.

Atleti svarade dock direkt och Alvaro Morata satte 1-1, fri med Wellenreuther efter en kvarts spel.

Feyenoord återtog ledningen i den 35 minuten då Atleticos försvar agerade sömnigt på en frispark och den slovakiske försvararen David Hancko tvignade Oblak till en jätteräddning på nära håll och sedan tryckte upp sin egen retur i nät.

Feyenoord såg ut att gå till halvtidspaus i ledning men Anotoine Griezmann ville annat och i en tilltrasslad situation i straffområdet kvitterade han med en cykelspark till 2-2.

Andra halvlek var inte mer än två minuter gammal när Alvaro Morata vräkte sig fram i straffområdet och petade in sitt andra mål för kvällen till 3-2. Feyenoord saknade inte chanser och pressade Atletico hela vägen in - men till skillnad mot mötet med Lazio så höll Atletico undan och vann med uddamålet.

Laguppställningar:

Atletico Madrid: Oblak - Molina, Azpilicueta, Witsel, Hermoso, Lino - de Paul, Koke, Saul - Morata - Griezmann.

Feyenoord: Wellenreuther - Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman - Wieffer, Zerrouki, Timber - Stengs, Ueda, Igor Paixao.

Streama alla matcher från Champions League på TV4 Play.