TV: Bayern demolerade Dynamo Kiev - Lewandowski och Sané bakom segern

Bayern München körde över Dynamo Kiev med hela 5-0.

Se Lewandowskis 2-0-mål i spelaren ovan.

Höjdpunkter: Benfica skrällvann hemma mot Barca
Nunez sätter 3-0 för Benfica mot Barcelona
1:29
Benfica utökar mot Barcelona - Silva gör 2-0
1:35
Benfica chockar Barcelona tidigt

Bayern München körde över Barcelona i sin Champions League-premiär, när den tyska giganten reste hem med en 3-0-seger från Camp Nou. Dynamo Kiev, i sin tur, kryssade hemma mot Benfica - och under onsdagen mötte de varandra.

Då fick Bayern en drömstart på matchen. Efter tolv minuter tilldelades tyskarna en straff efter att Sergiy Sydorchuk tagit bollen med handen i eget straffområde. Fram till straffpunkten klev Robert Lewandowski, som säkert placerade in 1-0 till hemmalaget.

Det dröjde inte länge därefter innan Lewandowski hade utökat Bayerns ledning. Thomas Müller hittade polacken i djupled, som tog emot bollen och kyligt satte 2-0 i den 27:e minuten.

Dynamo var nära att reducera strax innan halvtid när Carlos de Pena fick till ett tungt skott från distans. Manuel Neuer fick sträcka ut sig med sin fulla längd för att avvärja läget, och styrde med nöd och näppe ut bollen till hörna.

Men istället skulle Bayern göra matchens nästa mål. Leroy Sané hittade Serge Gnabry i djupled från mittcirkeln och den sistnämnde löpte med bollen, innan han distinkt dunkade in 3-0 till Bayern i nättaket bakom Dinamo Kiev-målvakten.

4-0 skulle sedan komma tätt därefter. Sané satte ett inlägg från vänsterkanten direkt i mål. Om det var med mening eller inte, det vet nog bara den tyske landslagsmannen själv - men snyggt var det.

Med tre minuter kvar att spela fastställde sedan inhopparen Eric Maxim Choupo-Moting slutresultatet 5-0 när han nickade in ett inlägg från Benjamin Pavard i mål.

Bayern vann matchen med 5-0 och toppar nu gruppen med sex poäng efter två omgångar, med åtta gjorda mål och noll insläppta. Dynamo Kiev, i sin tur, befinner sig på tredjeplats efter matchen - en poäng före Barcelona som förlorade mot Benfica i Lissabon.

Bayern München: Neuer - Süle, Upamecano, Hernández, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Müller, Sané - Lewandowski.

Dynamo Kiev: Bushchan - Tymchyk, Zabamyl, Shabanov, Mykolenko - Tsygankov, Shaparenko, Sydorchuk, Andriyevskyi, De Pena - Garmash.

Matchen streamas hos Telia och C More med start 20:45. Avspark var 21:00.