TV: Bellingham nätade igen - ny seger för Real Madrid

Jude Bellingham kan inte sluta att göra mål.
Under tisdagen nätade han i Reals seger mot Braga.

0:22
Bellingham utökar för Real Madrid
0:43
Rodrygo ger Real ledningen

Real Madrid bortaspelade under tisdagen mot tidigare AIK-spelaren Joe Mendes Braga, och jagade tredje raka segern i Champions League-gruppspelet, medan den portugisiska storklubben kom från en bortaseger mot Union Berlin i Tyskland.

Real Madrid fick den här kvällen en fin start, då Vinicius Junior redan i den 16:e minuten tog sig fram längs vänsterkanten och spelade fram landsmannen Rodrygo till 1-0, vilket gav en indikation på hur den här matchen skulle sluta.

I andra halvlek utökade nämligen också Jude Bellingham Reals ledning till 2-0 med sitt elfte mål för säsongen, och till slut vann "Marängerna" med 2-1 i Portugal.

Real Madrid toppar nu gruppen med nio poäng efter tre matcher, medan Napoli är tvåa med sex poäng, Braga trea med tre poäng och Union Berlin jumbo utan poäng.

Braga: Matheus - Mendes, Saatci, Niakate, Borja - Carvalho, Al Musrati - Horta, Zalazar, Djalo - Banza.

Real Madrid: Arrizabalaga - Carvajal, Rüdiger, Nacho, Garcia - Valverde, Modric, Camavinga - Rodrygo, Bellingham, Vinicius Junior.

Samtliga matcher i Champions League streamas på TV4 Play.