Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

TV: Brugge-tränaren inför CL-kvalet mot United: "Måste ta vår chans"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Brugges tränare Michel Preud'homme ser sitt lag som klara underdogs mot Manchester United, men menar att chanserna finns till en skräll.

- England är kanske det land där du ser mest av de små lagen som slår de stora, säger han.

Manchester United är stora favoriter inför det första playoff-mötet med Club Brugge i Champions League. Men belgarnas tränare Michel Preud'homme har hopp inför matchen på Old Trafford.

- Jag tycker att alla har en chans, men så klart är deras chanser större än våra. Men det är idrott och i idrott så är England kanske det land där du ser mest av de små lagen som slår de stora. I eran cup ser du det ofta. Vi måste ta vår chans. Vi måste försöka spela vårt spel. Inte annorlunda för att vi spelar i Manchester, vi måste spela vårt spel och se vart det leder oss, säger Brugge-tränaren.

Preud'homme menar att Club Brugge redan har nått sitt mål för inledningen av säsongen. Men han skulle inte tacka nej till en bonus i form av Champions League-gruppspel.

- Det största målet för inledningen av säsongen för Brugge var att kvalificera oss för Europa till slutet av året.

- Därför var första rundan mot Panathinaikos väldigt viktig för oss för det tillät oss att vara i Europa till slutet på året. Men självklart föredrar vi Champions League.

Publicerad 2015-08-18 kl 09:38

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER