Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Brugge-tränaren inför CL-kvalet mot United: "Måste ta vår chans"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Brugges tränare Michel Preud'homme ser sitt lag som klara underdogs mot Manchester United, men menar att chanserna finns till en skräll.

- England är kanske det land där du ser mest av de små lagen som slår de stora, säger han.

Manchester United är stora favoriter inför det första playoff-mötet med Club Brugge i Champions League. Men belgarnas tränare Michel Preud'homme har hopp inför matchen på Old Trafford.

- Jag tycker att alla har en chans, men så klart är deras chanser större än våra. Men det är idrott och i idrott så är England kanske det land där du ser mest av de små lagen som slår de stora. I eran cup ser du det ofta. Vi måste ta vår chans. Vi måste försöka spela vårt spel. Inte annorlunda för att vi spelar i Manchester, vi måste spela vårt spel och se vart det leder oss, säger Brugge-tränaren.

Preud'homme menar att Club Brugge redan har nått sitt mål för inledningen av säsongen. Men han skulle inte tacka nej till en bonus i form av Champions League-gruppspel.

- Det största målet för inledningen av säsongen för Brugge var att kvalificera oss för Europa till slutet av året.

- Därför var första rundan mot Panathinaikos väldigt viktig för oss för det tillät oss att vara i Europa till slutet på året. Men självklart föredrar vi Champions League.

Publicerad 2015-08-18 kl 09:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons