TV: Fördel Mourinho - Zlatan mållös mot Chelsea

Zlatan Ibrahimovic hade några giftiga lägen men Chelsea stod emot.
Nu har Mourinhos mannar fördel efter 1-1 på Parc de Princes.

Efter 11 minuter fick PSG en dubbelchans. Först nickade Matuidi rakt på Courtois efter ett fint inlägg och senare fick Zlatan ett liknande läge som Chelsea-målvakten på nytt räddade. Matchens första chans.

En dryg halvtimme in i första halvlek slog Fabregas en bra frispark som Sirigu tvingades boxa bort. Chelseas vassaste läge än så länge.

Bara några minuter senare var Cavani mycket nära att göra matchens första mål efter en nick via Lavezzis hörna. Courtois stod för en vass räddning. Första halvleks bästa målchans.

Kort efter PSG:s jätteläge gjorde Chelsea mål efter en fin nick av Branislav Ivanovic. 1-0 till bortalaget på Parc de Princes.

Zlatan skulle skapa ett till sista läge innan halvtidsvilan när han drog en frispark strax över Courtois från nära håll.

Drygt tio minuter in i andra halvlek nickade Cavani distinkt in kvitteringen i bortre stolpen efter ett fint inlägg från Matuidi. 1-1 efter 54 minuters spel.

Efter kvitteringen var Zlatan Ibrahimovic mycket nära att göra 2-1, men Courtois gjorde en jätteräddning på svenskens vänsterskott i straffområdet.

I den 80:e minuten var Cavani en hårsmån från att bli tvåmålsskytt efter sitt avslut i straffområdet, men bollen smet precis utanför Courtois vänstra stolpe.

Zlatan Ibrahimovic var inte långt ifrån ett segermål i slutminuterna efter ytterligare en bra nick, men återigen stod Courtois i vägen.

Chelsea stod emot PSG:s press och har 1-1 med sig till returmötet på Stamford Bridge den 11:e mars.

PSG: Sirigu, Maxwell, Marquinhos, Silva, van der Wiel, David Luiz, Verratti, Matuidi, Lavezzi, Cavani, Ibrahimovic.

Chelsea: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta - Ramires, Matic - Willian, Fabregas, Hazard - Costa.

Publicerad 2015-02-17 kl 23:14