Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Fotbollskanalen on tour i Madrid - med Daniel Andersson: "Visat att vi kan stå upp på bortaplan"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Fotbollskanalen on tour är på plats i Madrid inför Malmö FF:s Champions League-drabbning med fjolårsfinalisten Atlético Madrid. Ett omöjligt uppdrag?
- Jag tycker vi visade mot Juventus att vi ändå kan stå upp på bortaplan, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson.

Fotbollskanalen on tour - från Madrid - är här! Patrick Ekwall och Andréas Sundberg snackar upp Malmös Champions League-drabbning med Atlético Madrid tillsammans med Fotbollskanalens Spanienreporter Alexandra Jonsson och Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson.
- Vi är förväntansfulla. Det är kul, säger Andersson.

MFF-sportchefen berättar i programmet om vad som ligger bakom de lyckade värvningarna och lagets chanser i mötet med Atlético.
- Jag tycker vi visade mot Juventus att vi ändå kan stå upp på bortaplan. Atlético Madrid i fjol hade varit ännu tuffare än i år. Det gäller att vara vaksam på vissa bitar. Gör vi en 100-procentlig insats och sätter de chanser vi får, som vi inte gjorde mot Juventus, så kan vi nog få ett resultat, säger Andersson.

Tillsammans med Fotbollskanalens Spanienreporter Alexandra Jonsson går Ekwall och Sundberg igenom de spanska tidningarna - som har hittat en fördel för Malmö. Tidningen Marca pekar på att MFF varit igång i Champions League sedan Atlético hade försäsong. Detta talar enligt tidningen för skåningarna i kväll.

Se Fotbollskanalen on tour från Madrid!

Publicerad 2014-10-22 kl 08:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons