TV: Haaland bjöd på show - blev tvåmålsskytt mot Young Boys

Manchester City slog Young Boys med 3-1.
I andra halvlek stod Erling Braut Haaland för två mål.
- Den här killen kommer att göra mål hela sitt liv, säger tränaren Josep Guardiola till TNT Sports.

Akanji ger City ledningen

Den regerande Champions League-mästaren Manchester City jagade under onsdagen lagets tredje raka seger i höstens gruppspel mot Young Boys på bortaplan i Schweiz.

Men det dröjde till att City fick fira, då det var först i den 48:e minuten som mittbacken Manuel Akanji stötte in en retur - efter en nick i ribban från Ruben Dias - i mål till 1-0. Fyra minuter senare svarade det schweiziska hemmalaget med en delikatess.

Yttern Meschak Elia kom fri med City-keepern Ederson, som var långt ute, och slog till med en läcker lobb i nät till 1-1 på Stadion Wankdorf.

- Det var ett otroligt avslut. Ederson lämnades åt sitt öde, när Elia fick det friläget. Vilket avslut, herregud vilken boll. Det är så där man ska avsluta om man ska göra mål mot Manchester City, sa TV4 Play-kommentatorn Leonard Jägerskiöld Velander i sändningen.

Manchester City tryckte därefter på för ett nytt ledningsmål, och i den 65:e minuten rev Mohamed Ali Camara ner Rodri i straffområdet, vilket gjorde att den engelska storklubben fick straff, där norrmannen Erling Braut Haaland var kylig till 2-1, vilket var hans tionde mål på 14 matcher den här säsongen.

Haaland ville sedan mer och dundrade i den 86:e minuten in 3-1, vilket också blev slutresultatet i matchen.

- Det är viktigt att få chanser. Folk vill se honom (Erling Braut Haaland) misslyckas. Jag är ledsen, men den här killen kommer att göra mål hela sitt liv. Med chanser är han ett otroligt hot, säger tränaren Josep Guardiola till TNT Sports. .

Manchester City toppar gruppen med nio poäng, medan Leipzig är tvåa med sex poäng. Young Boys och Röda Stjärnan har en poäng var efter tre matcher i gruppspelet.

I slutet av andra halvlek hoppade förre Mjällby AIF-backen Noah Persson in för det schweiziska laget.

Young Boys: Racioppi - Blum, Camara, Benito, Garcia - Niasse, Lauper - Ugrinic - Monteiro, Itten, Elia.

Manchester City: Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Ake - Kovacic, Rodri - Doku, Nunes, Grealish - Haaland.

Samtliga matcher i Champions League streamas på TV4 Play.