TV: Hattrick och dubbla röda - Se det galna dramat i München

En av Europas absolut hetaste målskyttar just nu har slagit till igen. Mario Gomez nätade tre gånger mot Napoli i första halvlek. Men gästerna var nära att komma ikapp.

Efter en dryg kvart presenterade sig Mario Gomez. Anfallaren var markerad när han fick passningen felvänd men snurrade snabbt runt sina 189 centimeter och tryckte in 1-0 för hemmalaget.

2-0 kom bara fem minuter senare på ett inlägg från Bastian Schweinsteiger där Gomez stod i misstänkt offsideläge. Domaren valde dock att fria och Gomez styrde in sitta andra mål. Och Gomez hann även med 3-0 innan halvtidsvilan när han stötte in en retur. Även då vinkade Napolispelarna på offside, men den här gången gjorde domarna garanterat rätt.

Men Napoli fixade en reducering i den första halvlekens slut. Federico Fernández, Paolo Cannavaros vikarie i backlinjen, satte 3-1 med pannan.

I den andra halvleken verkade matchen dö när Zuniga visades ut för Napoli, men med mindre än en kvart kvar hände det saker. Först åkte Holger Badstuber ut, väldigt billigt, och sedan nickade Fernandez in 3-2. Något som fick napolitanarna att vakna. Slutminuterna blev otroligt spännande men Bayern höll undan och klarade segern med 3-2

Publicerad 2011-11-03 kl 00:11