TV: Mardrömssäongen fortsätter - United på väg ur Champions League

Mardrömssäsongen för Manchester United fortsätter.
Efter 0–2 mot Olympiakos är Moyes gäng på väg ur Champions League.

Manchester United ligger på sjätteplats i Premier League och riskerar att missa Champions League nästa säsong. På presskonferensen inför matchen pratade David Moyes och Wayne Rooney om hur United vill avsluta säsongen. Då poängterade duon hur viktigt det var att göra det bra i Europaspelet.

Det snacket hade inte mycket täckning på planen när United föll med 2–0 mot Olympiakos. I den 38:e matchminuten började mardrömmen för Moyes & co. Giannis Maniatis tog ett skott utanför straffområdet. Från början såg det tämligen ofarligt ut, men Alejandro Domínguez fick en fot på bollen och ställde David de Gea i United-målet.

I det läget var det fortfarande ingen fara. Men när Arsenal-lånet Joel Campbell utökade ledningen i den andra halvleken förvärrades läget. Campbells mål blev också matchen sista och United är nu på väg ut ur Champions League.

Manchester United tryckte på i slutet av matchen och Robin van Persie hade ett fint läge i den 82:a minuten – men bollen gick över.

Returen spelas 19 mars på Old Trafford. Och frågan alla ställer sig är om Manchester United kan vända det här…

Publicerad 2014-02-25 kl 22:30