Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
UEFA Champions League-bevakningen sponsras av:

TV: Markus Rosenberg: "Domaren tappade matchen"

Champions League

Det var en besviken lagkapten efter Malmös förlust mot Juventus i Champions League. Markus Rosenberg menade att han under matchen haft en bra diskussion med domaren, men som i slutet tappade kontrollen över situationerna.
– Han tappade matchen rätt rejält och det bara viftades

Foto: TV4

Det var inte bara Erik Johanssons röda kort som diskuterades bland Malmö-spelarna efter matchen. Man menade att domaren favoriserat Juventus och givit italienarna domsluten i allt för många situationer.
– Det är lillebror mot storebror där de få varenda 50/50-duell. I slutet byggs det upp en frustration och domaren tappade matchen, säger lagkaptenen Markus Rosenberg. 

Rosenberg menade att han redan i paus pratat med domaren om situationerna och fortsatt prata med portugisen även under matchen.
– Vi hade en jättebra diskussion med domaren som sa att det var precis så man skulle prata med en domare. Sen så dök mitt gula kort upp och han tappade matchen rejält och det bara viftades. Sedan vet jag inte vad Erik sa.

ANNONS
– Pratade med domaren i paus också, en lite arrogant typ. Han frågade mig om jag ville ha ett gult kort, så då sa jag att han kunde ge mig ett då jag inte har något.

Nu väntar Olympiakos för Malmö FF som de måste vinna för att ha en chans att kvalificera sig till Europa Leagues 16-dels final.

Publicerad 2014-11-27 kl 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto