POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

TV: Mourinho om Zlatan och PSG: "Mest aggresiva laget vi mött"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Inför Champions League-returen mot PSG kritiserar Chelsea-tränaren José Mourinho fransmännen för att spela oschysst.
- Till och med en spelare som Zlatan kom tillbaka och tacklade Hazard bakifrån för att stoppa en kontring, säger "Mou".

I kväll tar Chelsea emot PSG hemma på Stamford Bridge i den avgörande matchen i åttondelsfinalen. Efter 1-1 på Parc des Princes har London-laget ett bra utgångsläge för att ta sig vidare i turneringen. Men PSG hade kunnat få med sig ett bättre resultat med tanke på de lägen de skapade. José Mourinho vill dock inte skriva under på att det var Paris som hade kontrollen i det första mötet.

- Vad är att dominera? Om dominera är antalet chanser så ja, Paris hade mer chanser än oss. Om dominera är att stoppa motståndarna med tackling efter tackling, ja då dominerade de. Om dominera är att ha bollen och flytta runt den utanatt komma någon vart, ja då dominerade de. Så jag tycker de dominerade allt utom resultatet, säger portugisen.

Mourinho fortsätter med att kritisera PSG för det tuffa spelet. På presskonferensen inför matchen sa han att han aldrig trodde att han kunde bli överraskad över aggresivitet, för det har de så mycket i England, men det blev han i det första mötet.

- Jag blev överraskad i den matchen, jag blev överraskad för att ett lag med fantastiska spelare var laget men en historia av regelbrott. Laget som gjorde tackling efter tackling, laget som stoppade Hazard med fula tacklingar hela tiden, laget som attackerade bollinnehavaren med två eller tre spelare, med en del väldigt aggresiva ageranden.

- Ett lag där till och med en spelare som Zlatan, en typisk offensiv spelare, när laget tappade bollen kom tillbaka och tacklade Hazard bakifrån för att stoppa en kontring.

Mourinho fick också frågor om PSG:s svenske stjärna och hur Chelsea ska göra för att stoppa anfallaren.

- Jag har ingen plan för det är väldigt svårt att spela mot en spelare som honom för att han är så bra. Men normalt så fokuserar vi inte på en spelare utan vi fokuserar på laget och det ska vi göra nu.

- Vi kommer inte att fokusera på bara en spelare även fast han är en fantastisk sådan. Vi kommer fokusera, som vi alltid gör, på laget och framförallt oss själva.

Publicerad 2015-03-11 kl 08:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå