TV: Neymar försökte psyka straffskytten - svarade iskallt :"Han frågade 'är du säker?'"

Övertidskvitteringar, tveksamma röda kort och försök till psykning av Neymar.
Här är veckans godbitar och snackisar i Champions League.

Veckans Champions League-omgång bjöd inte på några skrällar. Men vad den bjöd på var bland annat ytterligare ett övertidsmål av Cristiano Ronaldo, försök till psykningar från från Neymar och jubileumsmål för Real Madrid av Karim Benzema.

Här är några godbitar och snackisar från den tredje omgången:

Ronaldo slog till på övertid mot Atalanta - igen
När Manchester United gästade Atalanta på Gewiss Stadium i Bergamo hade de nog hoppats på en repris från det första mötet lagen emellan, då United tog tre poäng efter att Cristiano Ronaldo gjort 3-2 på övertid. Tre poäng blev det inte - men till viss del blev det en repris. Ronaldo dök återigen upp på övertid för att rädda Manchester United när han nickade in 2-2-kvitteringen i den 91:a minuten. Det fastställde slutresultatet 2-2.

Szoboszlai kvitterar mot PSG på övertid – efter Neymars psykningsförsök
Efter att Leipzig redan missat en straff genom André Silva i den första halvleken tänkte Neymar att han skulle försöka se till att tyskarna missade en till, när Leipzig tilldelats en straff på övertid i den andra halvleken vid ställning 2-2. Dominik Szoboszlai, som slog straffen, berättar efter matchen att PSG-stjärnan försökte psyka honom innan straffen.

- Han frågade om jag skulle sätta straffen, och jag svarade ja. Han frågade om jag var säker, då svarade jag att jag aldrig missar.

Och Szoboszlai höll sitt ord. Han satte iskallt 2-2 på övertid och såg till att Leipzig fick med sig en poäng från matchen.

Benzema gör Real Madrids 1000:e mål i Champions League
När Real Madrid tog emot Sjachtar Donetsk på hemmaplan var klubben ett mål ifrån att bli den första klubben någonsin att gära 1000 mål i Champion League.

Passande nog skulle det bli lagkaptenen Karim Benzema som fick göra jubileumsmålet, när Vinícius Júnior snott åt sig bollen och frispelade fransmannen efter 14 minuter. Allt Benzema behövde göra var att sträcka fram foten och peta in bollen i mål, vilket han gjorde utan problem.
Benzema fick dessutom göra klubbens 1001:a första mål, återigen på assist från Vinícius, när han satte segermålet 2-1 i den 61:a minuten.